2016.09.01. csütörtök
Nyomtatás

Versenyszabályzat

2016/2017. tanév

A Budapesti Pedagógiai Oktatási Központ által szervezett versenyekre a jelentkezés díjmentes, és ONLINE módon történik a Tehetségháló  honlapon.

A nevezés módja:

A versenyekre való nevezés a www.tehetseghalo.hu honlapra feltöltött adatokkal történik. Az adatok hitelességét és helyességét a feltöltő garantálja.
A nevezési határidő lejártával a rendszer lezár, ezért a versenykiírásban megadott határidőt kérjük betartani. Utólagos nevezést nem tudunk elfogadni.
A fővárosi/megyei fordulóra továbbjutó tanulók nevezését az Oktatási Hivatal Nevezési lapján kell megerősíteni. Az aláírt, lepecsételt nevezési lapot a tanuló hozza magával a versenyre.

Az Oktatási Hivatal által támogatott versenyek fővárosi /megyei fordulóin a részvétel ingyenes.

A jelentkezés menete:

  1. A belépéshez szükséges névvel és jelszóval nem rendelkezők részére regisztráció a Tehetségháló weboldal Regisztráció felületen.
  2. Bejelentkezés a regisztráció során megadott belépési név és jelszó segítségével.
  3. A bejelentkezést követően válik elérhetővé a http://www.tehetseghalo.hu/versenyek felületen az egyes versenyekre történő jelentkezés online űrlapja.
  4. Az online jelentkezési űrlap mezőinek pontos kitöltése (tanulónként egy űrlap)
  5. A sikeres jelentkezést követően az adott verseny oldalán látható a versenyre jelentkezett iskolák, illetve a versenyre jelentkező tanulók neve.

Értékelés, zsűrizés:
A fővárosi /megyei fordulók szakmai kérdéseiben a versenybizottság/zsűri dönt.
A verseny lebonyolításával kapcsolatos kérdésekben az adott verseny versenyszabályzata a mérvadó.

Az eredmények közzétételének helye: www.tehetseghalo.hu honlap

Az Oktatási Hivatal által támogatott tanulmányi/tehetségkutató versenyekkel kapcsolatos kérdéseket, észrevételeket a tehetseg.bppok@oh.gov.hu vagy a versenyek.POKBudapest@oh.gov.hu e-mail címen fogadjuk.