2011.03.21. hétfő
Nyomtatás

TÁJÉKOZTATÓ

a 2011/2012. tanévi tanulmányi és tehetséggondozó versenyekről

A Mérei Ferenc Fővárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó Intézet által szervezett versenyekre a jelentkezés menete a Fővárosi Közgyűlés 586/2011. (IV.6.) Főv. Kgy. sz. határozata alapján 2011. szeptember 1-jétől az alábbiak szerint módosul:

  • az intézet által szervezett fővárosi versenyek továbbra is díjmentesek,

  • az országos versenyek budapesti fordulóiban való részvétel 1000 Ft/fő nevezési díjhoz kötött. A nevezési díj befizetése kizárólag számla alapján történhet, amelyhez szükséges számlakérő lap letölthető itt.

Az országos és az intézet által szervezett fővárosi versenyekre a jelentkezés 2011. szeptember 1-jétől ONLINE módon történik: a http://www.tehetseghalo.hu honlapon.

A jelentkezés menete:

  1. Regisztráció a Tehetségháló weboldal Regisztráció felületen.

  2. Bejelentkezés a regisztráció során megadott belépési név és jelszó segítségével.

  3. A bejelentkezést követően válik elérhetővé a http://www.tehetseghalo.hu/versenyek felületen a versenyjelentkezések online űrlapja.

  4. Az online jelentkezési űrlap mezőinek pontos kitöltése.

  5. A jelentkező visszajelzést kap a megadott e-mail címre.

A jelentkezést követően az adott versenyek oldalán látható a versenyre jelentkezett iskolák,  illetve a versenyre jelentkező tanulók neve is.

(A jelentkezéssel kapcsolatban esetlegesen felmerülő problémákat az info@tehetseghalo.hu e-mail címen kérjük jelezni.)

A www.tehetseghalo.hu honlap Hírlevele által biztosított a folyamatos információ a versenyek menetéről és az elért eredményekről is.

Budapest, 2011. július 20.

 

A 2011/2012. tanév hivatalos versenykiírásainak megjelenése után a kiírások elérhetőek portálunkon az Országos versenyek és a Fővárosi versenyek menüpontok alól.