2014.01.21. kedd
Nyomtatás

Teleki Pál Országos Földrajz-Földtan Verseny

A Teleki Pál Országos Földrajz-Földtan Versenyt az eddigi hagyományokat követve a Magyar Természettudományi Társulat írta ki.

Iskolai forduló: 2014. január 8. – február 14.

Az iskola diákjai írhatnak olyan feladatlapot, amit  –  a korábbi gyakorlatnak megfelelően  – a helyi szaktanár állít össze, de ha élni akarnak a lehetőséggel az MTT központi feladatlapot állít össze az első fordulóra. Ennek kiküldési határideje az MTT részéről a megyei felelősök felé január 20 körül várható. Ebben az esetben az MTT feladatlappal induló iskolának vállalni kell, hogy a háziversenyt február 3-7. között, előre meghatározott napon írják a diákok.

A fővárosi és a megyei fordulók időpontja április 12. (szombat). Ezekre honlapunkon lehet jelentkezni az iskolából továbbjutott diákoknak március 8-ig. A fővárosi középdöntőt a Fazekas Mihály Általános Iskola és Gimnázium szervezi, a Pest megyei döntő helyszíne Budaörsön az 1. Számú Általános Iskolában lesz (Hársfa u. 29.lesz).

Országos döntő időpontja: 2014. május 9-10-11 (péntek –szombat-vasárnap).

Szeptember 3-án jelent meg a Teleki Pál Országos Földrajz-Földtan Verseny versenykiírása.>> 

A jelentkezés menete:

Jelentkezni csak az iskolai fordulókból továbbjutó gyerekeknek kötelező. Mégis érdemes minden versenyzőnek jelentkezni online űrlap kitöltésével.

Szakmai felelős: Rigóczki Csaba
(06 1 338 21 56/141; rigoczki.csaba@fppti.hu) 

 

A megyei döntőbe jutott tanulók névsora >>>>

A megyei döntő időpontja:
2014. április 12. (szombat) 10.00 óra

A megyei döntő helyszíne:
Budaörsi 1. Számú Általános Iskola
2040 Budaörs, Hársfa u. 29.