2014.11.21. péntek
Nyomtatás

Új felhívások a Tehetséghidak Programban

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának egyetértésével és támogatásával a 2014-2015-ös tanévben bővített szakmai tartalommal folytatódik a Tehetséghidak Program. A Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége - eddigi sikeres munkája elismeréseként - lehetőséget és bizalmat kapott a program új szakaszának megvalósítására.

Újabb pályázati felhívások jelentek meg a hazai tehetséghálózat tagjai, illetve további, tehetséggondozással foglalkozó szervezetek és általuk fölkarolt ifjú tehetségek számára. E pályázati programok megvalósítására 2015. április 30-ig van lehetőség, a szakmai beszámolók benyújtása pedig 2015. május 15-ig lehetséges.

A most nyíló pályázatok beadási határideje 2014. december 1. hétfő éjfél, illetve 2014. december 5. éjfél. A pályázók köre és a pályázat benyújtásának határideje felhívásonként eltérő lehet.

A benyújtott pályaművekkel kapcsolatos bíráló bizottsági döntést 2014. december 16-án teszik közzé a http://tehetseg.hu honlapon, ezt követően a pályázati kapcsolattartókat e-mailben is értesítik. A támogatott pályaművek megvalósítása legkorábban 2015. január 1-től kezdhető meg.

2015 első hónapjaiban további felhívások megjelenése várható.


Felhívások:

Csoportos tehetségsegítő tevékenységek megvalósítása

Tizenkettő nem egy tucat! (III.felhívás)

IV. képzési ütem (Csoportos és nyílt képzés)

Kortárscsoport pilot-felhívás

Tehetség Piactér

Határtalan lehetőség (III.felhívás)

Egyéni tehetségfejlesztés

Tevékenység: tehetség- és pályatanácsadás; személyiségfejlesztő program


Valamennyi felhívás megtalálható a http://tehetseghidak.hu/felhivasok-tehetseghidak oldalon.