2011.09.06. kedd
Nyomtatás

Tehetségtámogató program, Művészet-tudomány

Az Új Európa Alapítvány támogatásai segítségével arra törekszik, hogy a tehetség, a szorgalom, a tudás, a szolidaritás, a közösségben rejlő értékek kibontakozzanak és hozzájáruljanak egy élhetőbb és a humánusabb környezet kialakításához.

Az alapítvány pályázatokon keresztül segíti a tehetségek kibontakozását.

Tehetségtámogató program, Művészet-tudomány

Ez a kategória fiatal művészek és ifjú kutatók fejlődését segíti. Számukra egy hangszer megvásárlása vagy a tudományos versenyekre való felkészüléshez szükséges technikai segédeszközök biztosítása jelenti általában a legnagyobb segítséget.

 Az alapítvány közreműködik abban, hogy tehetségük kibontakoztatásával ezek a gyerekek ne csak saját, hanem környezetük fejlődéséhez, gazdagításához is hozzájárulhassanak.

2011-ben is várják azoknak a 10-18 éves magyarországi általános és középiskolás diákok vagy diákcsoportok, ifjúsági csoportok pályázatait, akik országos vagy nemzetközi versenyeken, kiállításokon kiemelkedő teljesítményt értek már el és szakmai fejlődésükhöz további támogatásra van szükségük.

A pályázatokat eszközvásárlásra vagy útiköltség támogatásra lehet benyújtani. A pályázatokról a végső döntést a programot kezelő Új Európa Alapítvány kuratóriuma hozza meg. A pályázat elbírálásánál az eddig elért eredményeket és a rászorultságot vesszük figyelembe.

A pályázatok benyújtási határideje:

2011. szeptember 30. (péntek)

A pályázatokról bővebben az Új Európa Alapítvány honlapján olvashatnak.