2011.07.11. hétfő
Nyomtatás

Tanfolyami elégedettség

2011. június 16. és július 2. között két 30 órás ingyenes akkreditált továbbképzés zajlott a Mérei Ferenc Fővárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó Intézet TÁMOP-3.4.4/B-08/2/KMR-2009-0030 Pont ÉRTED, pont VELED, pont NEKED Érték-tehetség-siker című pályázata részeként.

„A tehetségek felismerése és azonosítása, tehetséggondozó projektek kidolgozása a nevelési-oktatási intézményekben” című képzések oktatója Ferku Imre szakértő volt. A tanfolyam résztvevői a képzés zárásakor hallgatói és minőségbiztosítási kérdőíven értékelték a közösen eltöltött három napot. A hallgatói elégedettséget 1-től 5-ig terjedő skálán az alábbi ábra szemlélteti.

Egy esetben, a tanfolyam elmélet-gyakorlat arányának megítélésénél látható 90%-os elégedettség, mely mint legkisebb érték is arra utal, hogy a képzési program összeállítása sikeresnek mondható.

A továbbképzés minőségére vonatkozó hallgatói megállapítások értékeit a következő ábra mutatja be.

A képzésen részt vevő pedagógusok 100%-ban elégedettek voltak a képzés követelményét és az oktató szaktudását, munkáját illetően. A képzésen megismert információk és az alkalmazott oktatási módszerek elégedettsége 90%-os.

A kérdőívre adott válaszokat tekintve, valamint a képzés során látottak, az elkészített záródolgozatok alapján nagyon hasznosnak, a mindennapi munkában felhasználhatónak tekinthető képzés zajlott.

Kapcsolódó anyagok

cikkTehetséggondozó projektek a képzésben

2011. június 30., július 1-2.