2013.09.16. hétfő
Nyomtatás

„Egészséges gyermek, egészséges felnőtt – rajzpályázat

A Magyar Kardiológusok Társasága és a Magyar Nemzeti Szívalapítvány idén is megrendezi a Szívünk Napját , ahol felhívja a figyelmet a szív- és érrendszeri megbetegedések kiemelkedő gyakoriságára, a megelőzés fontosságára. Ez alkalomból rajzpályázatot hirdetnek, ezzel is felhívva a figyelmet a megelőzés és az egészséges életmód valamint a mozgás jelentőségére.


A rajzpályázat témája: „Egészséges gyermek, egészséges felnőtt – Te mit teszel azért, hogy egészséges gyerkőcből egészséges felnőtté cseperedj?”

A pályaművek szabadon választott technikával készülhetnek, legfeljebb A/3-as méretben.

A szeptember 29-én  tartandó Szívünk Napján, amelynek a budapesti Városliget ad otthont, jutalmazzák meg a legjobb rajzokat és azokat az iskolákat, amelyek a legtöbb pályamunkát küldik be.
A helyszínen külön díjazásban részesülnek azok a diákok, akik a legtöbb ismerőst, rokont  szülőt, nagyszülőt és testvért hozzák magukkal a rendezvényre.

A rendezvényen ingyenes szűrővizsgálatok és tanácsadások mellett színes családi és sportprogramok és érdekes nyereményjátékok várnak a kilátogatókra, ugyanakkor a kicsik és nagyok találkozhatnak a Barátok közt sztárjaival és bepillantást nyerhetnek a Teddy Maci Kórház életébe.

Rajzpályázati felhívás

Rajzpályázat plakátja