2013.11.11. hétfő
Nyomtatás

„Mosolygós arculatot kérünk” - pályázat

Pályázat 11-25 éves fiatalok részére logókészítésre és szlogenírásra.

Viselkedéskutatók szerint az ízlésünk, szokásaink, természetünk, tűrőképességünk átlagosan hét évente változik, s ez az átalakulás kihat az életvitelünkre, gondolkodásunkra, sőt megjelenésünkre is. Talán nem csupán véletlen egybeesés tehát, hogy a Szertelen-kék Alapítvány kuratóriumában is épp fennállásának hetedik esztendejét követően fogalmazódott meg egy új külső megjelenés (új weblap, illetve új arculati terv) elkészítésének igénye.

Hitvallásuk szerint mindenekelőtt a humor és a vidámság segítségével igyekeznek programjaikat eljuttatni a fiatalokhoz. A bűnmegelőzéssel kapcsolatos célkitűzéseik elérésében is meghatározó jelentőségű a művészet, a humor és a közös alkotás varázsa. Úgy gondolják, hogy az arculatváltásnak is a jókedv jegyében kell megvalósulnia.

A Szertelen-kék Alapítvány „Mosolygós arculatot kérünk” címmel alkotói pályázatot hirdet 11-25 éves fiatalok részére az alapítvány legfőbb célkitűzéseit kifejező logó megtervezésére, illetve a törekvéseinket leghatásosabban bemutató jelmondat, szlogen megírására.

További információ az Alapítvány honlapján olvasható.