2013.10.01. kedd
Nyomtatás

KEBA verseny

A Közép-európai Brókerképző Alapítvány tőzsdejátékot hirdet középiskolás csapatoknak.

Jövőd szempontjából fontosnak tartod, hogy rendelkezz pénzügyi ismeretekkel?
Meg akarsz ismerkedni a pénzügyek, az értékpapírpiacok világával?
Szeretnéd ezt részben szimulációs játékokon keresztül tenni?
Szeretnél a tőzsdén OTP, Apple, BMW részvényekkel kereskedni?

Ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre kaphatnak választ azok a diákok, akik 3 fős csapatokat hoznak létre és beneveznek az értékpapír-piaci versenyre és tőzsdejátékra.

1. Regisztráció és felvezető játékkampány (2013. szeptember 23.  -  2013. október 31.)

1.1. A versenyre, 3 fős csapatok jelentkezhetnek. 2013. szeptember 23. ás 2013. október 31. között lehet regisztrálni. Figyelem! Kétszer kell regisztrálni: először a weblapon, utána pedig - ugyanolyan csapatnévvel! -az Erste Traderben. A csapatneveteket a diákok választhatják, de a csapatnevetek után be kell írni az iskola OM azonosítóját is. 

1.2. A regisztrációs periódus alatt kerül sor a felvezető játékkampányra. A Tőzsde-kvíz a honlapról vagy közvetlenül a Facebook-ról is indítható. A versenyhez képest fontos különbség, hogy ez egyéni játék, emiatt a felvezető játékkampányban való részvétel nem helyettesíti a csapatregisztrációt! A Tőzsde-kvízhez nem kell előzetesen regisztrálni, viszont aki szeretné, hogy jogosult legyen a nyereményekre, akkor meg kell adni a nevet és legfontosabb elérhetőségeket.

2. A verseny selejtezője (2013. november 01. - 2013. január 15.)

A verseny 2013. november 01. és 2013. január 15. között zajlik majd, a következő rendben: 

2.1. Online tesztek az Ilias tesztfelületen
2.2. Hozamverseny az Erste Trader felületen

FONTOS: A selejtező mindkét felére külön kell regisztrálni. Először a weblapra, majd az Erste Trader-re. Mindkét helyen ugyanazt a csapatnevet kell megadni. A regisztráció akkor lesz teljes, ha a regisztráció során kapott e-mailben lévő linkre kattintva a regisztráció megerősítésre kerül.

3. A verseny elődöntője és döntője (2014. február)

A selejtező lezárultával a legjobb 10-10 csapat folytathatja a küzdelmeket a verseny elődöntőjében, majd döntőjében. A döntőre várhatólag 2014. február végén kerül sor.

4. Nyeremények
A díjaknak két fő típusa van:

4.1. Szakmai díjak: pl. 100 órás brókerképző tanfolyam, gyakornoki munkalehetőség brókercégnél 

4.2. Értékes tárgynyeremények: Lenovo IdeaTab S6000-os táblagépek, Lenovo IdeaTab A1000-os táblagépek speciális pendrive-ok és még sok más...

További információ a Tőzsdejáték honlapján és a Facebook-on.